Doğuş ile tanışın!

tarihinde Doğuş Mert Tinova tarafından güncellendi

Kova burcuyum ve yükselenim Terazi. Spiritüellik ve özellikle Tarot kartlarının bilgeliğine çocukluğumdan beri ilgiliyim. Geleceği okumak için erken yaşlardan itibaren kartlara büyük bir ilgi duydum. Tarotu kendimle baş başa kaldığımda yanıtlar ve hayattaki yönümü bulmak için kullanırım. Kartlarımla konuşmayı ve beni şaşırttıkları anları çok seviyorum. İçsel yolcuğumda en iyi dostlarım onlar.

Doğuş ile tanışın!

Ben Kimim?

Merhaba 👋! Ben, çağlar ötesinden süzülüp gelen kadim bilgilerin mirasçısı, Türkiye'nin mistik atmosferinde doğmuş ve büyümüş, sezgisel yeteneklerine güvenen ve bunları geliştirmeye çalışan oldukça meraklı biriyim bence 😉 . Merakımı beslemeyi ve sürekli öğrenmeyi çok seviyorum. Hayatım, yıldızların altında şekillenen gizemli bir yolculuk oldu. Küçük yaşlardan itibaren ailemin spiritüel mirasını keşfetmeye başladım. Büyüklerimden aldığım öğretilerle, hem kendimi hem de çevremdeki insanları daha iyi anlamaya başladım.

Astroloji ve tarot, benim için sadece geçmişi veya geleceği öngörmekten ibaret değil; hatta bunun oldukça yanlış bir tanım olduğunu düşünüyorum. Bence spiritüellik ile ilgilenmek yaşamın ritmini anlama ve bu uyumu koruma sanatı. Hayaller, sezgiler ve yıldızların bize fısıldadıklarıyla dolu bu dünyada, her bir insanın eşsiz bir hikayesi olduğuna inanırım. Bu hikayeleri yıldız haritaları, tarot kartları ve enerji okumaları ile keşfetmek, benim için büyüleyici bir macera.

Her bir bireyin, her bir anın ve hatta her bir yıldızın özgün bir anlam taşıdığını düşünürüm. Bu yüzden, yorumlarım standart kalıpların ötesine geçer. İnsanların hayatını gerçekten de, tam da onların anladığı dilden konuşurum.

Meraklı bir ruhum var, bilinmeyeni öğrenme arzusuyla doluyum. Bu tutkuyla astroloji, metafizik ve ezoterik bilimler alanında sürekli olarak kendimi geliştirmekteyim. Gündelik yaşamda karşılaştığım olayları, bu eski bilgelikler ışığında yorumlamayı seviyorum. Bana hep değişik bakış açıları geliştirmem için kaynak sağlıyor. 

Pozitif enerjimle çevremdeki insanlara ilham vermek ve onları yükseltmek benim için büyük bir tutku. Yaşamın zorlukları karşısında umut ışığı olabilmek, insanların daha iyi bir hayat sürebilmeleri için onlarla enejilerimizin karışması benim mutlu ediyor.

Şimdi, amatör bir yazar, ve kendi çapında bir tarot uzmanı olarak yeteneklerimi ve bilgilerimi daha geniş kitlelere sunmak istiyorum. Bu platformda sizlere, çeşitli içerikler ve faydalı içgörüler sunmaya çalışacağım. Yaşamı değişik açılardan görmek, sorgulamak ve keşfetmek için yazmaya mümkün olduğunca devam etmek istiyorum. Her birinizin yıldızının parlak şekilde ışıldaması için dileklerimi Evren'e yolluyorum! 

Haydi, bu mistik yolculuğa birlikte çıkalım. 

  • Çantamda ne bulabilirsiniz: Çanta yok, sadece cüzdanım, kimliklerim ve kredi kartım, gerçek ceplere sahip olduğum için şanslı bir erkeğim!
  • Telefonumun duvar kağıdı: Denge (Tarot kartı)
  • Karakterimin başlıca özelliği: Açık fikirlilik
  • Bir erkekte en beğendiğim özellik: Kendini sorgulama yeteneği
  • Bir kadında en beğendiğim özellik: Dürüstlük
  • Arkadaşlarımda en çok takdir ettiğim şey: Objektiflikleri
  • En büyük kusurum: İçe kapanıklık ? ahaha 
  • En sevdiğim meşguliyet: Kart çekmeyi söyleyebilirim, ama sabahları meditasyon yapmayı da çok severim.
  • Mutluluk hayalim: Herkesin kendi yolunu bulup mutlu olabilmesi.
  • En büyük felaketim ne olurdu? Hayvanlarla çevrili olmamak, kedilerimi çok seviyorum ve onlar da bana karşılık veriyorlar.
  • Olmak istediğim şey: İnsanların ilerlemesine yardımcı olan biri olmak, güvenebilecekleri bir referans noktası, ama sanırım zaten biraz öyleyim 😉
  • Yaşamak istediğim ülke: Moğolistan, manzaralar büyüleyici, düşündürücü
  • En sevdiğim renk: Mavi

Kişisel Yolculuğuma dair...  

Kendi kendime öğrenmekten keyif aldığımı söyleyebilirim; yıllar içinde kendimi eğittim, tarot hayatımda giderek daha fazla yer kapladı. Küçükken babaannemin kartları çektiğini izlerdim, büyük tarot kartlarını karıştırırken parmaklarının uçuşunu izlemek hipnotize edici gelirdi. Büyüdükçe, ondan kartların anlamını ve yorumlarını öğrendim, yani deyim yerindeyse bana elini verdi!

Önce kendim için kart çekmeye başladım, sonra arkadaşlarım için ve tanıdıklarım için. Yorumlarımı zamanla geliştirdim ve bugün tarot, hayatımın merkezi. Tarot kartları ile kişisel gelişim anlamında büyümek de mümkün, geleceği yorumlamak da...

Neden Tarot? 

Kartlarla fal bakma öncelikle bir aile meselesi! Annem kartları çekmeyi çok severdi ve ben, renkli ve parıltılı kartlara büyülenmiş olarak dikkatlice izlerdim. Yıllardır bu işi yapıyorum ancak resmi olarak sadece 6 yıl önce başladım. Beyaz yaka işimi bırakıp memleketime döndüm ve yeni bir hayata başladım.

Şu anda tutkumla yaşıyorum ve bundan çok hoşlanıyorum, kartlar muhteşem, kıymetli mesajlar ve tavsiyeler sunuyor. Tarot'un gücünü size göstermek, nasıl işlediğini açıklamak ve özellikle oyunun efendisinin siz olduğunuzu, hiçbir şeyin sabit olmadığını anlamanızı sağlamak istiyorum; bu yüzden "yön verme" terimini "falcılık" yerine kullanmayı tercih ederim.

📍
  • Eğitim : Otonom öğrenme sürecinden geçtim. 
  • Deneyim : 5 - 10 yıl
  • Meslek : Tarolog
  • Beceriler : Kart falı

Kaleme alan Doğuş Mert Tinova

Kova burcuyum ve yükselenim Terazi. Spiritüellik ve özellikle Tarot kartlarının bilgeliğine çocukluğumdan beri ilgiliyim.

Merhabalar.Yolculugunuza hayran kaldım.Ben de bu aralar tarota ilgiduymaya basladim.Astrolojiye ilgim çocukluk yillarind başlamıştı.Arkadasimin destelerini ödünç aldım ve daldım.😅Rider_white ile başlamasını onermissin8z diğer yorumcuya ben de onunla başlamaya karar verdim.Tesekkur ederim.Namaste.🙏🙏🙏

İsimsiz 18 gün önce

Merhaba! Yolculuğunuza başladığınız için çok mutluyum ve ilginiz beni gerçekten sevindirdi. Rider-Waite destesi, tarota başlamak için harika bir seçim; sembolleri anlamak ve kartların hikayelerini öğrenmek için oldukça açıklayıcıdır. Her zaman kendi iç sesinizi dinlemeyi unutmayın ve bu mistik yolculukta kendinizi keşfetmenin keyfini çıkarın. Sorularınız olursa, her zaman buradayım. Işığınız bol olsun! Namaste 🙏

Doğuş Mert Tinova 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Doğuş'tan en güncel içerikler:

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Tarot Açılımı Çeşitleri Nelerdir?

Kart falcılığı, birçok farklı açılım çeşidinin mevcut olduğu bir kehanet sanatıdır. Deneyiminiz, sorunuz veya durumunuz ne olursa olsun, her zaman size uygun bir tarot açılımı bulmanız mümkündür. Haç, at nalı, 3, 4, 5 veya 10 kartlı açılımlar... Seçim sizin!

Koruyucu Doğal Taşlar: Kendimize Uygun Olan Nasıl Seçmeli?

Negatif enerjiden, kötü şanstan, zararlı insanlardan korunmak, stres atmak ya da iyileşmeye yardımcı olmak için kullanılan doğal taşların bize birçok konuda yardımı dokunabilir. Ancak litoterapi oldukça karmaşıktır ve her taş farklı özelliklere sahiptir. İşte detaylar!

İskambil kartlarıyla fal nasıl bakılır?

İskambil kartları geleceği okumak için harika araçlardır. Geleceğinizi bilmek için bir tarot veya kehanet kartı bulmanız gerektiğini düşünebilirsiniz, ancak 32 kartlık bir iskambil destesi kullanarak da geleceği yorumlamak mümkündür. Detaylar yazımızd!

Başmelek Raziel: Sırların Koruyucusu

Başmelek Raziel, Kabala inancıyla ilişkilendirilir. İsmi "Allah'ın sırrı" anlamına gelen Raziel'in görevi insalara Allah'ın kendisine gösterdiği sırları ortaya koymaktır. Raziel aynı zamanda gizemlerin, ruhani sezgilerin de başmeleğidir.

Koruyucu Melek Ariel: Sezginin ve Vahiyin Sembolü

46 numaralı melek olan Ariel, sezginin ve vahiyin sembolüdür. Ariel, 8 - 12 Kasım arasında doğanların koruyucu meleğidir. Ariel'in detaylı özellikleri ve onunla iletişim kurma yollarına dair detaylar bu yazımızda.

Çift Saatlerin Anlamları: 03:03 - Her Şey Mümkün

Geç yatarken ya da gece bir anda uyanınca sık sık 03:03 saatini mi görüyorsunuz? Bunun tesadüf olduğuna düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Bunun tesadüfle hiçbir alakası yok! Aslında koruyucu meleğiniz size bir mesaj göndermeye çalışıyor. Peki ne demek istiyor? 03:03 saatinin anlamını keşfetmeye hazır olun...

Üçlü Saatlerin Anlamları: 12:22 - Barış Yapmanın Vakti Geldi

12:22 sürekli karşınıza mı çıkıyor? Bunun tesadüf olduğuna düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Hayatımızda bazı dönemler diğerlerinden daha karmaşıktır ve şüphe duyduğunuz zamanlarda evrendeki güçler size yardım etmek için karşınıza sık sık üçlü saatleri çıkarabilir. 12:22 saatinin anlamını keşfedin!